Jolinda Beumer

Enthousiaste (interim) Senior-manager in zorg, welzijn en gemeentelijke overheid | toezichthouder | (team)coach | assessor

Ik heb een rijke ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen. Na de diplomering van mijn HBO-maatschappelijk werk heb ik veel met jeugdigen, (pleeg-)ouders en de omgeving van de jeugdigen gewerkt. Deze uitvoeringspraktijk boeide mij enorm en ik wilde graag meer weten en ontdekken van het werken met de context van mensen. Hiertoe heb ik een Post-HBO, gericht op het contextueel werken van Nagy, gevolgd en afgerond in Amsterdam.

Inmiddels ben ik vele jaren actief als leidinggevende op vooral tactisch en strategisch niveau binnen zorg- en welzijnsorganisaties. Door mijn enorme interesse in het gedrag van organisaties en de mensen daar in, evenals de veranderende omgeving van organisaties, heb ik opnieuw gekozen voor een studie naast mijn werk. Na een Post-HBO management was mijn honger naar leren en ontwikkelen nog niet gestild en heb ik de opleiding Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit eveneens positief afgerond.

Inmiddels was ik gepassioneerd door het gedrag van mensen in organisaties. Ik verbaasde me steeds weer over de kracht en het verantwoordelijkheidsgevoel van de medewerkers. Dit inspireerde mij tot het teruggeven wat ik zag aan de ander en na te vragen of het klopt wat ik zag. Doordat ik zo veel plezier had in het spiegelen en reflecteren op houding en gedrag en ervaarde wat dit teweegbracht, besloot ik mij te gaan bekwamen in het coachen van individuele mensen en teams. Ik geniet van het werken met de context, de meetlat, eigenaarschap, de emoties, gevoelens, persoonlijke waarden vanuit de hier en nu situatie. De Post-HBO coaching heb ik met veel plezier positief afgerond via Coachboulevard te Utrecht. Daarna heb ik mij laten registreren bij de St!R als Erkend Coach.

Ook geef ik met veel plezier tijdelijk sturing aan (delen van) organisaties. Coachend leiderschap is hierbij mijn leidraad. 

Ik geniet ervan om mijn kennis en ervaring te delen, middels spiegelen en reflecteren, daar het ontwikkelen van mijzelf en anderen voor mij een centraal thema in mijn leven is. En zie hier, dit doe ik nu ook vanuit mijn eigen bedrijf met veel enthousiasme.
De Flow richt zich vooral op professionals met een HBO werk- en denkniveau & leidinggevenden.
Dit geldt zowel voor de individuele als teamontwikkelingsvraagstukken.